Testing av kurs over Internett

Takket være hjelp av saksbehandlere i Oslo kommune som har hjemmekontor, gjennomførte vi tirsdag 17. mars og fredag 20. mars våre to første tester av kurs over Internett. Erfaringene så langt er gode, både ved deltakelse via pc og mobiltelefon, og vi tar sikte på å kunne kjøre alle våre kurs over Internett så lenge det er nødvendig.

Vi ønsker nå å gjennomføre et minikurs der vi har med kursdeltakere opp mot grensa på 50 personer, som er rammen for det kurssystemet vi bruker, for å finne ut om det oppstår problemer med systemet (eller for kursholder) ift. å håndtere deltakerantall opp mot denne grensa.

Vi har så langt testet systemet med både kursholder og kursdeltakere som har Google Chrome, og det fungerer bra. I den tredje testen håper vi å få med enkelte kursdeltakere som kan teste systemet med bruk av Internet Explorer, Firefox og Safari, for å se om det er problemer ift. noen av disse nettleserne (om du har en av disse, er det fint om du skriver navnet på nettleseren du vil bruke i påmeldingsskjemaet).

Det går an å følge kurset via mobiltelefon, men da uten at kursdeltakeren kan kommunisere med oss via lyd og bilde. Chatfunksjonen er imidlertid tilgjengelig også på mobil. Vi har foreløpig bare testet med Iphone, så gi oss gjerne beskjed dersom du har anledning til å teste med Android (skriv i så fall Android etter navnet ditt når du registrerer deg).

Om du har anledning til å være med på neste test, kan du registrere deg ved å bruke skjemaet nedenfor.

Påmelding til testkurset Saksbehandling i krisetid 3. april 2020 kl. 10.00 – 12.00:

Påmeldingsskjema

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.