Spør oss om saksbehandling! Nettkurs høsten 2020

Høsten 2020 arrangerer vi som en prøveordning fire gratis nettmøter med saksbehandlere i helse- og omsorgstjenesten.

På disse møtene blir det først et lite minikurs med enten deltema fra et av våre vanlige kurs eller om dagsaktuelle temaer. Det blir deretter mulighet til å stille generelle saksbehandlingsspørsmål til oss. Spørsmål kan også meldes inn på e-post i forkant av nettmøtet, og vil da kunne danne grunnlag for valg av tema på kurset.

Vi har ikke anledning til å gi råd i enkeltsaker, både pga. taushetsplikten og fordi det krever advokatbevilling. Vi vil svare så godt vi kan på de spørsmålene deltakerne kommer med, og i den grad det finnes avklaringer fra nasjonale myndigheter vil vi videreformidle dette til de som deltar.

Møtene blir holdt kl. 10.00 den første fredagen i måneden og avsluttes kl. 12.00 (evt. tidligere hvis det ikke er flere spørsmål).

Nettmøtene er begrenset til 50 plasser på hvert møte. Om de blir fulltegnet vil vi begrense deltakelse til en person fra hver kommune.

Det er mulig å delta via pc, laptop og mobil. Du kan melde deg på med jobbmail eller privatmail, men vi ber om at du oppgir hvilken kommune du jobber i. Etter påmelding vil du få automatiske e-poster med lenker til å legge møtet til i kalenderen din, til eventuell avmelding og til å komme inn i møterommet.

Vi åpner møterommet noen minutter før oppstart. Husk å ikke være på sikker sone når du går inn i møterommet.

Påmelding nettmøter:

4. september 2020 kl. 10.00 Tema: klagesaksbehandling (deltema på saksbehandling videregående kurs)

2. oktober 2020 kl. 10.00 Tema: partsforhold/partsrepresentasjon (deltema på saksbehandling grunnkurs)

6. november 2020 kl. 10.00 Tema: saksbehandling i krisetid – hva er spesielt i forhold til koronasituasjonen

4. desember 2020 kl. 10.00 Tema: ?

Vi kommer til å evaluere nettmøtene i løpet av høsten 2020, for å avklare om det er grunnlag for å fortsette med disse framover. Om vi fortsetter i 2021, vil dette antakelig bli gjort om til en abonnementsordning.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.