Krisemøter for saksbehandlere

Etter å ha kjørt minikurset Saksbehandling i krisetid fire ganger, med ca. 200 deltakere fra ca. 150 kommuner, har vi i samråd med saksbehandlerne som har vært på kurset kommet fram til at vi vil sette opp noen krisemøter framover.

På disse møtene blir det mulighet til å stille spørsmål til oss om koronasituasjonen og hvordan den påvirker behandling av helse- og omsorgstjenestesaker i kommunene. Vi vil svare så godt vi kan, og i den grad det finnes avklaringer fra nasjonale myndigheter vil vi videreformidle dette til deltakerne. Dere vil også finne lenker til relevant materiale på den nettsiden vi har opprettet for dette formålet, og som de aller fleste saksbehandlere i landet har fått lenke til på e-post.

Kurssystemet vi bruker for nettbaserte kurs og som vi også vil bruke til krisemøtene, er begrenset til 50 plasser på hvert møte. Vi ber derfor om at hver kommune melder på bare én saksbehandler hver. Det er mulig for flere fra samme kommune å delta ved å sitte i samme rom under møtene (med tilstrekkelig avstand). Som på kursene vi har arrangert i det siste vil vi i så stor grad vi kan prioritere mellom kommunene, slik at flest mulig får anledning til å delta.

Møtene vil bli arrangert ca. hver 14. dag fram mot sommeren. Vi tar sikte på at de vil vare fra 1 til 2 timer, avhengig av om det har skjedd mye nytt med utviklingen i pandemien og råd fra nasjonale myndigheter. I tillegg vil det påvirke tidsbruken hva slags og hvor mange spørsmål vi får fra dere.

Det er gratis å delta på krisemøter.

Det er mulig å delta via pc, laptop og mobil. Husk å skru på lyd, og ikke være på sikker sone når du deltar på kurs/møter. Du kan melde deg på med jobbmail eller privatmail, men vi ber om at du oppgir hvilken kommune du jobber i. Etter påmelding vil du få automatiske e-poster fra kurssystemet med lenker til å legge møtet til i kalenderen din, til eventuell avmelding og til å komme inn i kursrommet. Vi åpner kursrommet noen minutter før oppstart.

Krisemøte 29. mai kl. 10.00:

Påmeldingsskjema

Vi tar sikte på at nye krisemøter blir holdt annenhver fredag kl. 10.00. Lenker til påmelding til de neste møtene er ikke aktive ennå – men blir aktivert fortløpende utover våren.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.