Kursplan høsten 2020

Høstens kursplan er nå klar. Vi vil holde alle våre ordinære kurs høsten 2020, med unntak av kurset Saksbehandling av BPA-saker.

Vår plan er at alle deltakere møter opp fysisk på høstens kurs. Vi tar sikte på å avklare om dette er mulig dagen etter at påmeldingsfristen er utløpt. Bestilling av reise og hotell skjer derfor på kursdeltakerens/arbeidsgiverens eget ansvar fram til det blir gitt beskjed om kurset kan holdes som planlagt.

Dersom det på et senere tidspunkt skulle oppstå en situasjon der det blir nødvendig i en periode eller på avgrensede geografiske områder å unngå å møtes fysisk, vil kurset bli holdt via Internett. I så fall vil de som er påmeldt få nærmere beskjed om hvilke endringer dette medfører ift. utvidet avmeldingsfrist, prisreduksjon og hvem av partene som dekker påløpte kostnader til reiser som ikke kan avbestilles m.m. Vi vil om nødvendig sørge for påmelding i den nettbaserte løsningen, slik at den enkelte kursdeltaker ikke trenger å forholde seg til flere påmeldingssystemer.

Kursplanen finner du på denne nettsiden: Kurskalender

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.